LES CALDERES DE BIOMASSA 

2018-01-17


Les calderes de biomassa utilitzen com a font d'energia combustibles naturals com els pellets de fusta, residus forestals, cloves de fruits secs... per generar calor (tant per radiadors, aire o terra radiant) i aigua calenta sanitària. Per això, és l'energia més ecològica del mercat.

El seu funcionament és semblant a qualsevol caldera de gas o gas-oil. Les calderes de biomassa cremen el pellet per generar calor i produir energia. 

L'energia produïda es transmet a l'intercanviador que porta la caldera de biomassa, i d'aquesta manera generem aigua calenta per escalfar radiadors o per obtenir aigua calenta sanitària pel nostre habitatge.QUINS TIPUS DE CALDERES HI HA AL MERCAT?
-CALDERES DE POLICOMBUSTIBLE: Aquestes calderes es poden fer servir amb diferents tipus de biocombustible triturat. Necessiten un espai d'emmagatzematge major i el seu ús sol ser industrial.
-CALDERES DE PELLETS: Utilitzen biocombustible uniforme com el pellet o l'òs d'oliva, que s'absorveix mitjançant succió o cargol sense fí. El seu ús més utilitzat és per cases domèstiques de fins a 500m2, per generar calefacció i aigua sanitària calenta mitjançant un acumulador.
-CALDERES DE LLENYA: El seu funcionament és semblant a les calderes de pellets, però utilitzant llenya com a biocombustible. Al tractar-se d'un biocombustible més pesat i més gran, necessita més espai d'emmagatzematge.
LES NOVES CALDERES DE BIOMASSA PODEN ACONSEGUIR UN RENDIMENT DEL 105%, ESTALVIANT UN 15% D'ESTALVI DE COMBUSTIBLE


La nostra recomanació és la calefacció mitjançant estufa o caldera de pellets, ja que és un combustible natural, no està sotmès a variacions de preu segons el mercat, són molt segurs i sense risc d'explosió, no produeixen olors i son totalment innocus per la salut.

Apart de tot això, és una de les energies més eficients i econòmiques del mercat. Si encara dubtes quin tipus de calefacció posar a casa teva, no dubtis en contactar amb nosaltres, t'assessorarem sense cap compromís i buscarem la millor solució per tu.