LA CALÇ, UN PROBLEMA DE SALUT

2018-01-08

Gastem molts diners en cremes hidratants, cada dia ens preocupem més per protegir la nostra pell, infinitat de productes perquè el nostre cabell estigui més brillant i sedós, productes anticalç per allargar la vida dels nostres electrodomèstics...

I per què no comencem per tractar l'aigua de casa nostra contra la calç?

Amb un descalcificador la despesa amb productes d'higiene seria més reduït, el nostre cabell brillaria més i estaria més sedós i sense necessitat de fer tractaments capil·lars especials.

Amb un bon descalcificador les reparacions en els nostres electrodomèstics per culpa de la calç desapareixerien i reduiríem la despesa en productes anti-calç i el consum de residus químics. Cada dia que utilitzem aigua amb calç per fer funcionar els nostres electrodomèstics, és un dia menys de vida que li treiem als nostres aparells domèstics.


L'acadèmia de dermatologia i Venereologia (AEDV) indica l'alt contingut en calç com la principal causa de irritació de la pell, sense oblidar altres agents agressius com el clor, ferro o zinc.

Et pica la pell quan surts de la dutxa? Notes la pell seca o tirant? Possiblement l'aigua de casa teva tingui alts nivells en calç. Aquestes simples molèsties, són evidents quan l'aigua que surt de la dutxa té alts nivells de calç, sent molta gent híper-reactiva sense saber-ho, al contacte de la calç amb la pell.

Actualment en el mercat hi ha una gran varietat d'equips de descalcificadors anti-calç. Equips de diferents mides i marques, que s'adapten a les necessitats de cada llar.

Una inversió en un aparell descalcificador no només allarga la vida dels teus electrodomèstics, sinó que és una inversió amb qualitat de vida per tu i per la teva familia.