Eficiència energètica

Una de les nostres grans objectius com instal.ladors de llauneria, és lluitar per aconseguir de casa teva una llar amb el mínim consum d'energia possible. Per això, cal fer una estudi a fons de l'eficiència energètica i trobar l'equilibri perfecte per aconseguir el major estalvi econòmic per tu i una contaminació més reduïda pel medi ambient.

Trobar l'equilibri perfecte és vital per saber on malgastem l'energia que necessitem per climatitzar el nostre habitatge, sent les obertures exteriors una de les causes oblidades en la recerca de l'eficiència energètica i l'estalvi d'energia.

Per tot això, us informem que estem dintre del grup empresarial ROI, on treballem cada dia per l'eficiència energètica i l'estalvi d'energia en les vostres llars.

Una de les empreses incloses en el GRUP ROI, es troba TANCAMENTS OLOT, distribuidor oficial de la marca de finestres SUMUM.


El sistema de finestres amb PVC SUMUM et garanteixen una eficiència energètica superior a l'alumini, garantint la conductivitat tèrmica més baixa del mercat. Utilitzant ferratges d'alta qualitat com els mecanismes ROTO i perfils de PVC de la marca DEUCENINCK, certificats per Passivhaus com a finestres passives.

Si necessites reformar les obertures de casa teva, disposem d'un equip tècnic on t'assesoraran sense cap compromís i t'informaran de tots els avantatges i necessitats tècniques que necessita la teva llar.