INFORMACIÓ I CONSELLS 


Perquè la teva piscina estigui en òptimes condicions a l'estiu necessites fer un manteniment durant tot l'any. Amb l'arribada del fred una de les accions de manteniment que has de fer és hivernar la piscina. Com es fa? És necessari? Quins productes necessito per hivernar una piscina? Són preguntes que contestarem d'una manera clara i concisa.

Les calderes de biomassa utilitzen com a font d'energia combustibles naturals com els pellets de fusta, residus forestals, cloves de fruits secs... per generar calor (tant per radiadors, aire o terra radiant) i aigua calenta sanitària. Per això, és l'energia més ecològica del mercat.

Gastem molts diners en cremes hidratants, cada dia ens preocupem més per protegir la nostra pell, infinitat de productes perquè el nostre cabell estigui més brillant i sedós, productes anticalç per allargar la vida dels nostres electrodomèstics...

Amb l'entrada al setembre del 2015 de la normativa Europea ERP, es va prohibir la fabricació de calderes de gas convencionals i la seva instal.lació, obligant a utilitzar només calderes de condensació en les noves instal.lacions. L'objectiu directe d'aquesta llei és reduïr la contaminació de l'atmosfera de CO2 i NOX.